Interim Management

U heeft tijdelijk behoefte aan managementversterking en bent op zoek naar een passende interim manager. Binnen een week, presenteren wij u minimaal twee geschikte kandidaten die wij kennen en altijd vooraf gesproken hebben over de aard en inhoud van uw opdracht. Interim management door Stay on Track betekent dat een ervaren adviseur u begeleidt naar de best passende interim manager. Door frequent persoonlijk contact met u en de interim manager zorgen wij ervoor dat de opdracht volgens afspraak wordt uitgevoerd en de kennis in uw organisatie geborgd blijft.

Zorgvuldige intake

Een onmisbaar onderdeel voor een succesvolle inzet van de interim manager is de intake. In een persoonlijk gesprek tussen u en onze adviseur wordt de inhoud van de opdracht en het gewenste profiel van de interim manager vastgesteld.

Voorstellen gekwalificeerde kandidaten
Wij plaatsen de interim vacature op onze website. De reacties hierop, ons omvangrijke kandidatenbestand en ons netwerk vormen de bronnen waaruit de adviseur geschikte interim managers selecteert. De adviseur heeft een gesprek met deze kandidaten en toetst kennis, ervaring en affiniteit met het profiel en de inhoud van de opdracht. Elke kandidaat ondergaat een persoonlijkheidstest. Binnen een week, stellen wij twee gekwalificeerde kandidaten aan u voor. Na persoonlijke gesprekken met de kandidaten, die wij voor u inplannen, maakt u een keuze.

Voortgangsbewaking
Een goede begeleiding van de opdracht vinden wij zeer belangrijk. Wij volgen en bewaken de voortgang van de opdracht dan ook op de voet. De adviseur ondersteunt zowel de organisatie als de interim manager bij de uitvoering van de opdracht.